APS LIMBURG - Behaalde resultaten met APS
APS LIMBURG - De Revolutionaire Pijnbestrijding
APS Therapy - Behandelresultaten
 
Door: Drs. A. Straat (arts)
 
drs straat arts verteld over APS
Nu APS-therapy al jaren zijn positieve aktiviteit op allerlei verschillende ziekten uitoefend, is hetgoed om op deze plaats een aantal behandelingen te noemen.
 
Een vrouw van 80 jaar wilde niet geopereerd worden aan haar carpaal-tunnel syndroom. Ze zag op tegen een operatie. Ze had al jaren klachten van haar rechter pols en hand. Vooral ‘snachts had ze last van een prikkelende sensatie met een doof gevoel aan de rechter duim,wijs–en middelvinger. Na 5 behandelingen verbeterde dit zienderogen en na nog enkelebehandelingen was het euvel voorbij. De klachten zijn niet teruggekomen.
 
Een vrouw van 50 jaar had slaapproblemen. Ze had het gevoel dat ze nauwelijks sliep envoelde zich ‘s ochtends bij het opstaan niet ontspannen.Na 6 APS behandelingen was de situatie sterk verbeterd, ze voelde zich bij het opstaan veelminder gespannen dan voor de behandelingen.
 
Een man van 67 jaar met lage rugklachten sinds jaren, vooral nadat hij in de woonkamer in debank had gezeten, werd behandeld met APS en na een aantal behandelingen was de klachtverdwenen. Na een jaar kwam de lage rugklacht terug, na een behandeling was de pijn weervoorbij.
 
Een vrouw van 69 jaar had op het weekend last van een wortelontsteking in de bovenkaak.Was nogal pijnlijk. Na twee APS behandelingen op dezelfde dag was de pijn verdwenen en is niet teruggekomen.
 
Een jonge man van 18 jaar met al enkele jaren een hielspoor klacht werd behandeld met APS.Na enkele behandelingen was de pijn verdwenen.
 
Een vrouw van 42 jaar met de diagnose fibromyalgie voelde zich na een APS behandeling bij het ontwaken de volgende ochtend veel minder vermoeid en ging met veel meer plezier aan hetwerk. Daarna volgden nog enkele behandelingen, waarna de verbetering zich voortzette.
 
Andere APS therapeuten kunnen deze opsomming van positieve behandelingen bijna eindeloos voortzetten.
 
Bent U geinteresseerd in behaalde resultaten, open dan bijgevoegd document.
Dit is een onafhankelijk onderzoek uitgevoerd op verzoek van verschillende zorgverzekeraars.