APS LIMBURG - Ervaringen van Clienten
APS LIMBURG - De Revolutionaire Pijnbestrijding
client resultaten aps therapieOp deze pagina kunt u enkele reactie's vinden van clienten.( slechts een kleine greep uit vele.)

Reacties 2018


Februari 2018

Hierbij mijn ervaring met de APS therapie Limburg van Rensie Feij
Na een operatie van mijn rug (kanaal stenose) was er na februari 2017 een scherpe pijn in beide benen ontstaan. Ik kon niet meer zitten van de pijn. Ook het staan en lopen was erg pijnlijk.
Waarschijnlijk was er een beschadiging opgetreden door de operatie.

Na tevergeefse behandeling in de pijnpoli en het slikken van hoge dosis morfine en intensieve fysiotherapie, was ik ten einde raad. Niets hielp mij van die verschrikkelijke pijn af.
Toen stuitte ik op de website  APS Limburg van  Rensie.
Vervolgens een eerste afspraak gemaakt en na een intakegesprek een behandeltraject afgesproken.
Ik ben zelf arts en was aanvankelijk toch ietwat sceptisch. Maar mijn collegae artsen ,neurologen en orthopeden waren uitbehandeld zonder enig resultaat. Maar er gebeurde toch een klein ,maar voor mij groot wonder

Na een aantal behandelingen werd de pijn beduidend minder. Wat een genot ik kon weer zitten . Hoewel de pijn bij mij zeer hardnekkig is en Rensie al haar energie moet geven om de pijn te lijf te gaan ,gaat het nu steeds beter met mij.
Naast de energie via de elektroden en draadjes ,geeft zij ook nog eens kracht door haar empathisch vermogen Ik ben haar dan ook heel erg dankbaar.
Mijn leven is weer aangenamer geworden, dankzij haar hulp.
Ik kan iedereen deze pijnloze en aangename therapie van harte aanbevelen.

Hartelijk dank voor alles Rensie

J. Chantrel, Roermond


Reactie's  2017


Door een val met mijn fiets brak ik mijn enkel, dit was in augustus vorig jaar. Na de benodigde behandeling  (operatie) en therapie hield ik toch pijn. Ik kon hooguit een half uurtje met de hond lopen, daarna was mijn voet helemaal opgezwollen en deed dan veel pijn. Via een kennis kwam ik in maart jl. in contact met Rensie Feij van APS Limburg en maakte een afspraak voor een intake. Gelukkig kon ik dezelfde week al terecht. Na een uitgebreide intake werd er gestart met de behandeling. Al na 3 behandelingen begon ik een duidelijke verbetering te voelen. Nu, na 8 behandelingen kan ik weer voluit lopen zonder pijn. Rensie, heel hartelijk bedankt voor de fijne behandeling en de aanwijzingen die je me gaf om weer in beweging te kunnen komen zonder pijn. Ik raad iedereen deze fijne therapie aan.

Dhr. J.T Simpelveld

 
Reactie's  2016
 

Al jaren had ik last van zware hoofdpijn waarvoor ik al heel wat therapieën geprobeerd had. Alleen (zware) pijnstillers gaven verlichting maar ik ben niet zo’n pillenslikker. Ik was dan ook erg benieuwd of Rensie – van APS-Limburg- iets voor mij zou kunnen doen en maakte een afspraak. Zij was ervan overtuigd dat de pijn veroorzaakt werd door mijn nekspieren. Door mijn werk aan de computer waren deze erg gespannen en er bleken een paar zeer pijnlijke plekken te zijn.  Ze begon dus meteen met behandeling van mijn nek en bovenrug en gaf mij enkele oefeningen waarmee ik door de dag mijn nek even kon ontspannen. Na 6 behandelingen had ik geen last meer van hoofdpijn en voelde me veel beter en energieker. Nu ga ik nog maar 1x per 6 weken naar Rensie en knap daar altijd weer van op ook al heb ik al lang geen pijn meer. Ik voel me er gewoon heel goed bij en wil graag mijn werk blijven doen. Rensie, bedankt en tot de volgende keer.

Mevr.C. vd H. Roermond

 

Na vele jaren met plezier handbal te spelen kreeg ik op mijn 40 last van mijn Linker knie. Twee jaar later begon ik ook last te krijgen van mijn rechter knie. Bij onderzoek bleek ik een vergevorderde artrose te hebben in beide knieën. Voor een knie-prothese kom ik niet in aanmerking omdat ik daarvoor te jong ben.  Handbal ging niet meer maar ook op mijn werk kreeg ik problemen. Ik slikte pijnstillers en deed (sport-) fysio maar had toch erg veel pijn. Van een collega kreeg ik de tip om eens een afspraak bij APS-Limburg te maken. Veel vertrouwen had ik daar eigenlijk niet in maar na lang twijfelen nam ik toch contact op met Rensie. Had ik dat maar eerder gedaan. Het duurde bijna drie weken eer ik verbetering merkte maar toen ging het ook snel vooruit. Ik heb vrijwel geen pijn meer en kan weer veel meer doen. Ook al kan APS artrose niet genezen, het helpt wel erg goed tegen de pijn en pijnstillers heb ik niet meer nodig. Rensie, ik zal deze therapie bij iedereen aanbevelen want ik spreek immers uit ervaring. Heel erg bedankt voor alles.

Rob van K. Heerlen.


Reactie's  2015


Na 7 jaar sukkelen met spier- en gewrichtspijn kreeg ik eindelijk een diagnose.  Fibromyalgie zou het probleem zijn. Ik was constant moe en had overal pijn. Mijn werk in de zorg kon ik al anderhalf jaar niet meer doen. Ik probeerde diverse therapieën maar zonder resultaat. Gelukkig kwam ik  in november op deze site terecht en besloot meteen om dit nog te proberen. Al na de derde behandeling voelde ik me wat beter. Medio Januari begon ik weer met werken, enkele uurtjes per dag. Geweldig vond ik het, nooit gedacht dat dit weer mogelijk was. Sinds begin April werk ik weer 24 uur per week zoals ik graag wilde. Nu ga ik nog maar 1 keer in de 4 weken voor een behandeling en het gaat prima met me.

Ik wil Rensie van APS Limburg dan ook heel graag hartelijk bedanken voor haar inzet en hartelijkheid. Dankzij haar therapie kan ik weer een normaal leven leiden en van alle leuke dingen genieten. Dankjewel  Rensie en tot volgende maand.

Groetjes, Patricia van M.  Weert.Al sinds November 2014 liep ik met een kaak-en voorhoofdsholte ontsteking. Na drie kuren van anti-biotica besloot ik iets anders te proberen en begon ik in Februari  2015 met APS therapie bij APS Limburg.  
Al na 3 behandelingen begon ik verbetering te merken. De hoofdpijn werd minder en ik kon weer door mijn neus ademen.
Wat een opluchting was dat. Toen ik tijdens een behandeling eens opmerkte dat ik vaak pijn in mijnnek had werd dit door Rensie ook maar meteen mee behandeld.” Kost niks extra’s” zei ze nog gekscherend.
Na 8 behandelingen was ik helemaal klachtenvrij en dat is nu nog steeds zo.
Wat een geweldige therapie is dit. Bedankt Rensie, als ik nog eens iets mankeer weet ik je te vinden.

Grt. Dhr. J. v. M te Geule


Reactie's  2014Hallo Rensie,

Langs deze weg wil ik je graag nog eens bedanken voor je goede zorgen.

Al 3 jr liep ik met ontzettende pijn in mijn benen en voeten. Een oorzaak werd (ook na uitgebreid onderzoek ) nooit gevonden. Ten einde raad kwam ik tot mijn grote geluk bij jou terecht. Al na de 4 behandeling merkte ik verbetering. Ik kon weer slapen en een stukje lopen zonder pijn. Echt wandelen durfde ik niet uit angst dat de pijn terug zou komen. Je wist me te motiveren om dit toch te doen en samen stelden we een schema op.  Inmiddels wandel ik dagelijks weer zo’n 8 tot 10 kilometer en heb nergens meer last van. Fijn is ook dat ik hierdoor alweer 8 kilo ben afgevallen van de 12 kilo die ik in de 3jaar met pijn was bijgekomen.

Nogmaals heel erg bedankt, en mocht ik je nog eens nodig hebben dan weet ik je te vinden. Ik kan deze therapie bij iedereen aanbevelen.

Hartelijke groeten,

Mevr. L.R. Genk (B)

 

Beste Rensie,

Het is intussen al meer dan een half jaar geleden dat ik voor het laatst bij jou was voor behandeling van mijn carpaal tunnel syndroom. Ik had van alles geprobeerd om ervan af te komen en zou geopereerd worden maar daar had ik niet zo’n zin in. Tot mijn verbazing ging jij als eerste een aantal spieren in mijn nek/hals onderzoeken en vond daar een paar zeer pijnlijke plekken. Vervolgens keek je naar mijn onderarm maar daar was niet echt iets te vinden. Behalve mijn handen/polsen begon je dus ook de pijnlijke plekjes (triggerpoints) in mijn nek te behandelen en al gauw werd de pijn minder. Het tintelen in mijn hand stopte en voorzichtig hervatte ik na 7 behandelingen  voor enkele uurtjes per dag mijn werk als kassiérre. Na 11 behandelingen (die ik heel prettig vond) was het volgens jou klaar en nu ben ik al lang weer hele dagen aan het werk. Het gaat prima met me en dus wil ik je graag nog eens HEEL ERG BEDANKEN voor je goede werk.

Groetjes van Carina M. Kerkrade.


Reactie's 2013


Hallo Rensie,
 
Je had me gevraagd om te laten weten hoe het met mij gaat. Welnu, hier mijn verhaal.
Toen ik in September 2012 naar jou kwam voor behandeling, liep ik al 3 maanden met een Frozen shoulder en had vreselijk veel pijn. Omdat ook zware pijnstillers als morfine niet baatten, was ik naar de pijnpoli verwezen maar daar moest ik 4 maanden op behandeling wachten. Gelukkig vond ik jouw website en nam contact met je op. Ik kon al de volgende dag terecht, jij maakte gewoon plaats voor mij.
Ik was die dag jouw enige patiënt want het was eigenlijk je vrije dag. Je vertelde toen dat je zelf in 2003 ook een Frozen shoulder hebt gehad en –omdat je wist hoeveel pijn dit doet- wilde je gelijk met de behandeling starten.
Tot mijn grote verbazing was de pijn al na de eerste behandeling wat minder. Na 3 behandelingen kon ik mijn arm zowaar al weer een beetje bewegen en gaf je mij aanwijzingen hoe ik geleidelijk mijn arm weer moest gaan gebruiken. Dit werd langzaam steeds verder uitgebouwd. Na 3 weken (6 behandelingen) had ik geen pijn meer en kon ik mijn arm weer aardig gebruiken.
In totaal waren er 9 behandelingen nodig, toen “liet je me los” zoals je dat zo mooi zei.
Inmiddels ben ik alweer 2 maanden aan het werk en het gaat prima. Ik kan mijn arm weer voluit bewegen en belasten en merk er niets meer van. Wat een geweldige methode is dit. Nooit gedacht dat het mogelijk is om zonder pijnstillers, ontstekingsremmers etc. van deze ellende verlost te kunnen worden.
Ik wil je bij deze dan ook nog eens heel hartelijk bedanken voor je goede zorgen en raad en vooral ook dat je zomaar op je vrije dag naar de praktijk kwam, alleen voor mij.
Als je wilt mag je dit mailtje gerust op je website plaatsen, zodat ook anderen weten hoe goed dit werkt, ik kan het iedereen aanraden.
Hartelijke groeten,
Arjen vd. B 
Sittard


Reactie's 2012


ik ben bij APS Limburg terecht gekomen via een vriendin, ik ben nog nooit zo pijn vrij geweest sinds ik ernaar toe ga. het is echt super. ik ben nu ook met mijn zoontje ernaartoe aan het gaan, hij heeft chronische ontstekingen aan kaak en neusholtes, wat heel vervelend is. in het ziekenhuis zijn we zover uitgedokterd, en moet hij er maar mee leren leven, maar is wel makkelijk gezegd, vooral als je kijkt hoe kinderen op elkaar kunnen reageren.
ik ga nu sinds kort naar APS Limburg met hem, en het is ongelooflijk maar het werkt, na de 2e behadeling kwam er alleen vocht uit zijn neus, dat is in jaren niet voorgekomen. Hij kan weer redelijk goed door zijn neus ademen, en eten gaat ook met de mond dicht goed, dit ging eerst niet omdat zijn neus zo dicht zat, dat hij dan geen lucht kreeg. ik sta ervan versteld hoe effectief deze therapie is!als mijn zoontje ergens last van heeft, of iemand anders is het eerste wat hij zegt, we moeten weer naar Rensie mam, en tegen iemand anders, dan moet je maar naar Rensie gaan, die kan je helpen.ook word hij behandeld voor zijn ADHD, en je merkt aan hem dat hij minder snel kwaad word, en veel meer de humor in alles kan zien, echt ongelooflijk! hij en ik uiteraard, zijn hier heel goed mee geholpen, en ben super blij met deze therapie, buiten dat, is Rensie een hele fijne vrouw die je probeert te helpen waar ze kan.
 Rensie dank je wel voor je geweldige hulp, en vooral de resultaten, ik voel me weer mens, wat heel lang niet was, en mijn zoontje is dolgelukkig dat hij weer wat beter kan ademen door zijn neus. Rensie ik kan je niet genoeg bedanken hiervoor. lieve groetjes Ilona en Joey
Landgraaf
 
 

Na een val door gladheid kwam ik bij de orthopeed terecht. Ik had een afgescheurde pees in mijn schouder hetgeen geopereerd moest worden. Ook mijn andere schouder had een flinke dreun gekregen en deed vreselijk veel pijn. Ik kreeg zware pijnstillers maar deze hielpen niet echt.  Ik kwam op de wachtlijst voor een operatie, moest minstens 4 weken wachten en liep dus met heel veel pijn rond. Kon niet zitten of slapen en kon helemaal niks doen. Werd door een kennis gewezen op APS therapie en maakte een afspraak bij APS Limburg  om in elk geval wat verlichting van de pijn te krijgen. Al na 1 behandeling was de pijn vrijwel verdwenen, ik kon weer zitten en sliep weer prima. Rensie heeft me regelmatig behandeld waardoor de tijd tot de operatie makkelijk zonder pijn te overbruggen was. Na de OP weer veel pijn, de dag na de operatie weer met APS gestart en weer meteen een ongelooflijk goed resultaat. Een maand later kon ik zonder pijn aan mijn revalidatie beginnen waardoor dit snel en heel voorspoedig verliep. Inmiddels ben ik geheel hersteld en kan ik alles weer doen.
Rensie, heel veel dank voor je goede zorgen, ik weet uit ervaring dat ik je bij iedereen kan aanbevelen en zal dat ook zeker doen. Nogmaals bedankt.
N.C.
Stein
 
Reactie's 2011


Heb al heel lang last van pijn aan mijn rechterschouder, dusdanig veel pijn dat ik er niet meer goed door kon slapen en mn huishouden alleen nog maar kon doen met veel pijn. Volgens de huisarts was er spraken van een chronische slijmbeurs ontsteking en kon hij mij spuiten met cortisone geven om de pijn te verlichten.
Cortisone heeft echter redelijk veel bijwerkingen en kunnen ze maar enkele keren toedienen.Middels googlen op pijnbestrijding in Sittard - Geleen, Pijnpraktijk APS limburg van Rensie Feij in Geleen gevonden en hier een afspraak gemaakt. Al na 2 behandelingen kon ik weer normaal slapen en mijn huishouden zonder pijn doen. Na 6 behandelingen waren de klachten volledig verdwenen ( zonder medicijnen). Ik weet dus in de toekomst APS Limburg te vinden als het weer eens nodig zou zijn, daar met APS therapie vele aandoeningen te behandelen zijn.
J.a/h.R
Sittard
 

Had al maanden last van ischias. Al diverse behandelingen uitgeprobeerd echter zonder voldoende resultaat.
Middels een kennis die ook voor behandeling dmv APS Therapie bij Rensie Feij van APS Limburg terecht gekomen. Na een uitgebreide intake gestart met de behandelingen. Reeds na enkele behandelingen trad er een duidelijke verbetering op. Binnen twee weken was de pijn geheel verdwenen.
Rensie bedankt, als ik nog eens iets heb weet ik je te vinden.
L.v.T
Geleen
 

Na een Hernia operatie bleef ik lopen met uitval verschijnselen en veel rugpijn, de voorgeschreven revalidatie fysiotherapie gaf ook niet echt verbetering.Een kennis van mij was na een knieoperatie naar APS therapeute Rensie Feij van Aps Limburg gegaan voor postoperatieve behandeling.( na 8 behandelingen weer aan het werken). Heb op zijn advies een afspraak gemaakt, en 1 week later de APS therapie gestart,reeds na 4 behandeling waren mijn pijnklachten grotendeels verdwenen en hierdoor ook weer in staat om fysio te volgen.Blijf voorlopig deze therapie bij APS Limburg volgen,ben zeer tevreden over de aanpak van Rensie en hoop dan ook weer snel te kunnen werken.
K.M.
Geleen
 

Na maanden lopen met rugpijn en al diverse therapien te hebben gevolgd zonder resultaat kwam ik na Googlen op pijnbestrijding in,Limburg, Maastricht, APS Limburg van APS Therapeute Rensie Feij tegen.
Na 2 behandelingen met APS voelde ik al verschil (minder pijn), na nog 4 behandelingen was de pijn volledig verdwenen, joepie!!.
Bedankt,
L.C.
Maastricht
 

Ik kwam bij R. Feij terecht via een advertentie in een weekblad.
Mijn klachten waren: een ontsteking in de aanhechting van de achillespees aan de hiel en RSI in de rechterhand.
Na maandenlang met pijn rond te hebben gelopen en zeer pijnlijke behandelingen door de fysiotherapeut (zonder enige verbetering) en ontstekingsremmers slikken, heeft de APS therapie mij volledig van de pijn afgeholpen. Als aanvulling van de therapie na een flinke griep heb ik R. Feij ook mijn ontsteking op de longen nog even laten aanpakken, met positief resultaat.
Omdat ik een zeer lange historie heb van ontstekingen op meerdere plaatsen in mijn lichaam bij overbelasting en geen enkele therapie ooit zo goed heeft geholpen als APS therapie, zal ik iedereen met klachten aanraden om eerst APS therapie te proberen. Rensie, bedankt voor jouw goede zorg.
Rensie, nogmaals bedankt, als ik hier eerder vanaf had geweten dan waren mij veel pijnlijke behandelingen bespaard gebleven en was ik in het verleden veel sneller van mijn klachten afgeholpen. Ik zal ook zeker bij mijn dokter het resultaat doorgeven van jouw behandeling.
Groetjes,
C.S.
Stein
 
Reactie's 2010


Het is nu een paar weken geleden dat ik voor de laatste keer bij je ben geweest voor mijn fibromyalgie.
Ben blij dat ik op het juiste moment voor jouw therapie gekozen heb en dat dit mij weer op de rails heeft gezet.
Rensie bedankt voor de gezellige therapie uurtjes, voor mij was het altijd een ontspanning, heerlijk.
Nogmaals bedankt voor alles.
J.K.
Roosteren
 

Na een lange periode met div. pijnklachten, o.a. maag en darm en enkele opnames in het ziekenhuis was ik nog geen stap verder gekomen. Veel maagpijn en darmkrampen.
In het ziekenhuis zouden ze ook met pijnbestrijding beginnen, (soort dagbehandeling- activiteiten en antidepressiva medicijnen). Toen via internet opgezocht voor pijnbestrijding, daar vond ik de Site van APS-pijnbestrijding.
Ondanks mijn handicap al na enkele behandelingen resultaat. De pijnklachten zijn een heel stuk minder. We zitten op de goede weg.
J.S.
Maastricht.
 

Reeds vele jaren leed ik aan slapeloosheid, diverse onderzoeken, medicijnen en behandelingen later was er nog steeds geen verbetering opgetreden. Totdat een vriend mij wees op APS therapie, vervolgens een intake afspraak gemaakt met APS Limburg therapeute Rensie Feij.
Nadat we samen een behandelingschema hadden opgesteld dat bij mijn levensstijl past gestart met de behandelingen, reeds na de eerste behandeling merkte ik dat ik meer rust in me had. Verbluffend na 5 verdere behandelingen heb ik voor het eerst een nacht geslapen!!.Ondanks dat dit pas het begin is wil ik je toch reeds bedanken voor mijn eerste nachtrust in vele jaren.
P.B.
Vijlen


Reactie's 2009
 

Hartelijk dank APS LIMBURG! Ik heb werkelijk ervaren, dat door de reeks behandelingen met APS therapie, het lichaam-zelf zo wonderbaarlijk daarop reageert. De uiterst fijne toepassingen verricht door mevr, Rensie Feij zijn daarmee doorslaggevend voor de resultaten, zo heb ik ondervonden; want ik ben behoorlijk opgeknapt. Dat de APS methode zeer werkzaam is en in staat blijkt verstoorde lichaamscellen direct tot rust en daarna tot vernieuwde activiteit te stuwen, is voor mij dus waar!
HvW.
Maastricht.
 

Al twee jaar werd mijn leven verziekt door hielspoor aan beide voeten. Ik kon nauwelijks nog 500 meter lopen. Steunzolen, gelzolen, siliconen zooltjes en nachtspalken, het hielp allemaal niet. Heel veel pijnstillers (die eigenlijk ook niet werkten) later kwam ik op jouw site terecht. Dit wilde ik (gelukkig) nog wel proberen. Na 2 behandelingen was de pijn al duidelijk minder en voelde ik mij veel fitter. Omdat ik nogal wat overgewicht heb, raadde je me ook aan om MBT- schoenen te gaan dragen zodat mijn beenspieren beter getraind worden en zo mijn gewrichten ontzien worden. Ook dat heb ik gedaan en nu, na 4 behandelingen in combinatie met de MBT's ben ik van de pijn af. De schoenen was even wennen maar nu loop ik er heerlijk op.
Rensie, heel erg bedankt voor je goede behandeling en wijze raad, ik zal je bij iedereen aanbevelen.
J.S.
Bocholtz
 

Na een jaar met aanhoudende darmklachten, hoge bloeddruk en chronische vermoeidheid, was de behandeling bij jou een verademing. Al na 1 behandeling gingen mijn darmen weer normaal functioneren en dat voelde meteen al een heel stuk beter. Na de 6e behandeling had ik aanmerkelijk meer energie en toen mijn huisarts een week later mijn bloeddruk controleerde bleek die behoorlijk gedaald te zijn. Na slechts 11 behandelingen voel ik mij weer een heel stuk beter en ben hier uiteraard heel erg blij mee. Jouw goede informatie, je begrip en prettige omgang en aanmoediging gaven mij veel vertrouwen en zijn voor mij heel waardevol geweest.
Hartelijk dank voor alles.
A.S.
Sittard
 

In deze tijd is het niet makkelijk een therapie te vinden waarin je je vertrouwen kan leggen. APS LIMBURG is mij door een vriend aangeraden en nu begrijp ik waarom. De kwaliteit van de service die mij werd aangeboden is boven niveau. Ga vooral zo door!
G.H,
Geleen
 

Het werkniveau bij APS LIMBURG is fantastisch. Ik ben zeer tevreden over het behaalde resultaat ( pijnbestrijding neuropatische pijn) en onder de indruk van het professionalisme van de therapeute. Mijn hartelijke dank hiervoor.
C.W,
Maasmechelen (B)