APS LIMBURG - Wat is APS ?
APS LIMBURG - De Revolutionaire Pijnbestrijding
Wat is APS ?
APS is een speciale vorm van Microstroom Stimulatie ( M.E.T ), APS is de afkorting van Actie Potentiaal Simulatie. De actie potentiaal is een natuurlijk commando-signaal dat alle processen die in ons lichaam plaatsvinden aanstuurd.
APS therapie is een nabootsing van dit signaal, waardoor het lichaam wordt aangespoord tot herstel. Door ziekte, blessure of ouderdom kan dit signaal sterk verzwakken, waardoor herstel niet of slechts moeilijk op gang kan komen. Het toedienen van de Actie Potentiaal vind plaats middels het aanbrengen van speciale gel-elektroden op bepaalde plaatsen van het lichaam, en d.m.v. kabels aangesloten op het APS-aparaat.
 
De behandeling is absoluut pijnloos en volkomen veilig.
 
Wat doet APS ?
Zoals we reeds zagen, bootst APS de natuurlijke Actie Potentiaal van het lichaam na. Om dit signaal echter goed te laten werken heeft het lichaam energie nodig. Deze energie wordt normaal geleverd door adenosinetrifosfaat (ATP). ATP wordt door het lichaam zelf aangemaakt en levert energie die zorgt voor aanmaak van lichaamseigen ontstekingsremmers en pijnstillers.
Bij ziekte, trauma's of sportblessure / blessures neemt de aanmaak van ATP af, waardoor de Actie Potentiaal verzwakt en er geen energie meer over is voor herstel.
Bloedonderzoek toont aan dat APS zorgt voor een toename van de aanmaak van ATP met 500- tot 800%. Hierdoor is het lichaam weer in staat afvalstoffen af te breken en de lichaamseigen ontstekingsremmers en pijnstillers te produceren. Dit maakt de weg vrij voor afname van de pijn, herstel en toename van uw energie.
 
Er vind snel pijnverlichting plaats, de bloedcirculatie verbeterd en er vind een betere doorstroming van lymfe plaats.
 
Deze afbeelding laat het effect zien van 1 APS behandeling op een ontsteking in de knie.( rood is de kern van de ontsteking, geel is het ontstekingsgebied)
Na meerdere behandelingen zal de ontsteking geheel verdwijnen.
resultaten aps behandeling van knie